09 Disember 2009

wedding anniversary celebration

takde celebrate berdua pun..just beli cake dan makan anak-branak dan family in law yg kebetulan balik kampung..bila en.suami tanya nak hadiah apa..emm rasa tanak pape..sume baru je dpt time raya aritu..kasut, handbag..perfume pun banyak lagi..keseronokan anak-anak dan kebahagiaan hidup suami isteri tu dah jadik hadiah yg tak ternilai..


ni cake nye..pandan layer cake from NR YUMMIES..yg menariknya deco cake ni just bg info on phone jer..bgtau kak nora tu..buatla design yg cute gambo happy family..damiya paling suka tgk kek tu.."cake birthday kawin mama dan babah" dia kata..yg paling bestnye..kek tu licin tak bersisa langsung..compare kalo beli kek chocolate ke..apa ker..jenuh nak abiskan..yg nie..abis tanpa di paksa :)

last week pun kita org pegi zoo taiping..realisasikan janji dgn damiya..bawak SIL dan anak-anak dia..lama dah tak gi tgk binatang2 nie..best sgt!!




..kat tempat elephant..


..damiya with abg arief, abg adham and kakak arisya..


..tgk..elephant tgh bfeed..


..dalam train tgh tgk giraffe..


..masya allah, canteknye makhluk ciptaan allah yg satu nih..


..mama, danish dah ngantuk..


..jom balik dah..


..dah nak balik baru bergambo kat gate dpn..


..damiya dgn abg a-am bergambo dpm muzium,masa ni mama tgh bfeed danish (sambil zzzzz)

semua tertido kepenatan dlm kete..pas brenti mkn2 sume sambung zzz..aku kena la temankan en.suamiku yg asik nguap..yang pastinya semua balik dgn gembira termasuk danish yang asik panggil semua animals tu cat..bird..pishh..

3 ulasan:

ina berkata...

fara..damiya 2 mmg bam..bam sgt..najla dah kurus dah skrg...

fara berkata...

memang..tapi still dlm range stabil sebab dia tinggi gak..tinggi dia 102cm..kuat minum susu..

ina berkata...

hehehe..najla minum max. 2x sehari jerk....2 yang kudut 2....sekarang nie lak asik bergomol jer ngan si hadeef 2..lemah den...